Geralda Klumpers
Diëtist - leefstijlcoach

Hallo, ik ben Geralda Klumpers en ik ben diëtist en leefstijlcoach. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Voor deze opleiding heb ik Sport en Bewegen gestudeerd waar ik in 2011 mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen. Ik vond voeding altijd al een interessant onderwerp en ben daarom na mijn Sportopleiding verder gaan studeren als diëtiste.

Wat mij aanspreekt aan diëtist/ leefstijlcoach is dat ik cliënten kan begeleiden en coachen om hun voedingspatroon/ leefstijl te veranderen. Tijdens de begeleiding kijken wij samen naar het huidige eetpatroon en kijken we ook samen wat we kunnen aanpassen/ veranderen om zo tot een volwaardige en passende voeding te komen die op de langere termijn ook realistisch is. Belangrijk hierbij vindt ik wat wil de cliënt zelf en daar rekening mee houden. Tijdens de begeleiding kijk ik niet alleen naar de voeding maar neem beweging, ontspanning, stress, slapen etc. ook mee.

Vanaf 2015 tot nu heb ik verschillende bijscholingen gevolgd: het Fodmap dieet, Post HBO behandeling van eetstoornis, coachend begeleiden en een 3-daagse cursus over Emotie- eten de baas. Op dit moment volg ik de cursus voor Orthomoleculair therapeut.

Ben werkzaam in Borculo, Eibergen en Neede