Judith van Duin – Westhuis
Diëtist- leefstijlcoach - praktijkeigenaar

Mijn naam is Judith van Duin – Westhuis. Na de middelbare school kwam ben ik begonnen met de studie Fysiotherapie. Hiermee ben ik gestopt vanwege mijn interesse in voeding die steeds groter werd. Ik heb in Groningen de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd en in 2012 ben ik afgestudeerd. Hierna heb ik zwangerschapswaarnemingen gedaan in de praktijk van Joyce en kon ik bij Joyce blijven werken op haar locatie in Borculo en Eibergen.

In 2013 ben in Aalten begonnen met mijn eigen praktijk.

Bij mijn begeleiding staat de hulpvraag van de cliënt centraal. Samen proberen we om het voedingspatroon en de leefstijl zo aan te passen dat het dicht bij de gewoontes van de cliënt blijft.

Door regelmatig scholingen te volgen op het gebied van kindervoeding en diëtetiek, diabetes mellitus, koolhydraatbeperkte voeding, gastric bypass, coaching, leefstijl en het FODMAP dieet ben ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en blijf ik me ontwikkelen. Dit vind ik ontzettend leuk, en erg belangrijk om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden! Sinds 2018 ben ik gespecialiseerd kinderdiëtist.

 

Ik ben werkzaam in Aalten, Eibergen en Winterswijk.